torsdag 14 juni 2012

Dekadenta chokladcupcakes

Inser att jag ligger långt efter med uppdateringarna här, får återigen göra ett ryck och försöka komma ikapp. Först ut blir mina dekadenta chokladcupcakes. Vad många missat och jag själv inte är så himla bra på att poängtera är att jag i möjligaste mån använder mig av ekologiska produkter :) För att ta just dessa som exempel så är ägg, socker, mjöl, smör, kakao, florsocker och vaniljsockret ekologiskt och/eller rättvisemärkt. Muffinsen är dessutom bakta i siliconformar vilket säkert inte är det allra miljövänligaste i tillverkning men sparar ett gäng träd eftersom man kan använda dem gång efter gång... Dessutom är de oerhört snygga ;)

2 kommentarer:

  1. Vilka snygga cupcakes! Var har du köpt de söta formarna?

    SvaraRadera
  2. Tack :)
    Jag fyndade dem på Gekås i Ullared i våras.

    SvaraRadera